HBDH Ali Çiçek Milisleri; “Bursa’da Zindan Direniş Şehitleri Anısına Eylemler Gerçekleştirdik!”

28

HBDH Milislerinden Zindan Direniş Şehitleri Anısına Eylemler

Kızıl Yıldız Ali Çiçek Milislerinin Bursa’da farklı tarihlerde  gerçekleştirdiği eylemlerin ayrıntıları şöyledir:

1) 10 Eylül günü İnegöl ilçesi Mahmudiye Mahallesi 7. Sokakta bulunan MHP’li faşist şahsa ait mobilya fabrikası ateşe verildi. Eylemde fabrikanın depo/dolap üretim yeri tamamen yanarken işletmeye bağlı bir markette kül oldu.

2) 15 Eylül gece 01:45 civarında İnegöl’de bulunan Süleymaniye Organize Sanayi Bölgesindeki geri dönüşüm merkezi ateşe verildi. Eylemde bir kepçe bir pikap türü araç imha olurken geri dönüşüm merkezinde büyük hasar tespit edildi. Eylem sonrası Kızıl Yıldız Ali Çiçek milisleri güvenli bir şekilde alanlarına çekildi.

Soykırımcı faşist Türk devletinin halkımıza karşı uyguladığı zulüm ve özgürlük gerillasına saldırıları karşısında metropoller de misilleme eylemlerimiz kesintisiz devam ediyor.

Sahip oldukları çelikten irade ve miras bıraktıkları mücadeleleriyle birleşik devrim yürüyüşünde savaş pusulamız olmaya devam eden, 14 Temmuz 1982 tarihinde başladıkları büyük ölüm orucu eylemiyle “Teslimiyeti değil direnişi seçenler” olarak hafızalara kazınan; Kemal Pir, Akif Yılmaz, Hayri Durmuş ve Ali Çiçek yoldaşların anısına gerçekleştirilen bu eylemler faşist iktidarın işbirlikçilerine uyarımızdır. Yok olmanın eşiğine gelmiş olan faşist AKP-MHP rejiminin savaş suçlarına ortak olmaktan vazgeçin!

Amed zindan direnişinde ortaya çıkan devrimci irade ve fedailik çizgisi bugün çağın tekniğine karşı şehirde, dağlarda ve savaş tünellerinde işgalci ordu karşısında kahramanca savaşan ve  zafere yürüyen özgürlük gerillalarının her adımında yaşamaya devam ediyor.

Gün gerillayı her zamankinden  daha çok sahiplenme ,işgal ve tecriti kırma günüdür!

Bijî Berxwedana Zindanan!

Yaşasın Gerilla Direnişimiz!

Yaşasın HBDH!




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir