HBDH Şiyar Efrin Milisleri; “İstanbul’da AKP’li Şahsa Ait Mobilya İmalathanesini Ateşe Verdik”

204

HBDH Şiyar Efrin Milisleri, 19 Eylül günü İstanbul/Ümraniye/Dudullu Mahallesi/Kerem sokakta bulunan, AKP ilçe yöneticisine ait olduğu tespit edilen bir mobilya imalathanesini, gece 03.00 sularında ateşe verdi. Eylemde imalathane tamamen kül oldu.

 Şiyar Efrin (Lokman İsmail) milisleri, yapılan eylemi Amed’te 15 eylülde şehit düşen Hebun ve Botan yoldaşlara adarken, askeri operasyonlara misilleme olarak yapıldığını belirtmiştir.

Savaşların ve yıkımın eksik olmadığı Ortadoğu coğrafyasında bir asırdır Türk devlet faşizmi altında direnişi ve mücadelesiyle Kürt halkı, bugün PKK şahsında verdiği 40 yıllık özgürlük mücadelesiyle tüm ezilen ve sömürülen halklara ve sınıflara ilham kaynağı olmuştur. Halklar arası savaşı destekleyen, Kürdistan’da soykırımı hedefleyen Türk devleti karşısında Zilan çizgisinde fedaice savaşan özgürlük gerillasını sahiplenmek ve büyütmek her demokrat ve devrimcinin önünde bir görev olarak durmaktadır.

Birleşik mücadelenin neferleri olarak, Kürdistan’da işgal ve saldırılar duruncaya, zindanlardaki tecrit kırılıncaya kadar, Türkiye metropollerinde milis eylemlerimiz uykularınızı kaçırmaya devam edecek!

Yaşasın Halkların Birleşik Mücadelesi!

 Şehîd Namirin!

 Bijî HBDH!




Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir